NEMZETKÖZI KÖZÚTI - Keriorg Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A NEMZETKÖZI KÖZÚTI SZÁLLÍTÁS, FUVAROZÁS
JOGI, SZAKMAI KÉZIKÖNYVE 2019/55 CD LEMEZEN

(szállítmányozási ügyintézők, exportőrök, importőrök kézikönyve)
című elektronikus kiadványunk.
Kiadó és forgalmazó elektronikus formátumban a KERIORG Kiadó és Szolgáltató Kft.
Elektronikus könyv formátumban 7150 oldal szakanyag. Hatályos 2019. január 01-től.

A kézikönyvet ajánljuk: belföldi és nemzetközi közúti személy-, és áruszállítást, szállítmányozást végző cégeknek, vállalkozóknak és fuvarozási és szállítmányozási ügyintézőknek, gazdasági vezetőknek, hatóságoknak, oktatási intézményeknek, exportőröknek, importőröknek, jogtanácsosoknak és ügyvédeknek.
A kiadványban bemutatott ismeretanyag teljes körűen és naprakészen mutatja be a nemzetközi közúti szállítással, fuvarozáshoz kapcsolódó valamennyi rendelkezést.
A kiadvány 4 részében összefoglalt jogi szabályozások és az ezekre épülő szakmai, tartalmi iránymutatások olyan ismeretanyagot szolgáltatnak, amely birtokában a tevékenységet végző cég minden további jogi szabályozás megismerése nélkül a vállalkozás szakszerű, előírásszerű működtetését képes megszervezni.
A kiadvány 4 részből áll:
1. rész: A belföldi és nemzetközi közúti áru  és személyfuvarozás jogi szabályozását tartalmazza és EU előírások
2. rész: A Magyar Köztársaság kétoldalú fuvarozási egyezményei és azok alkalmazása
Az elektronikus kiadvány összeállítója a hazai jogszabályokból kiindulva a hazánk által eddig kötött két- és sokoldalú megállapodásokat egységes és könnyen kezelhető formában az érdekeltek széles köre (hatóságok, fuvarozó társaságok, vállalkozók, fuvaroztatók, oktatási intézmények, és azok akik nemzetközi fuvarozással foglalkoznak, stb.) számára teszi hozzáférhetővé.
A kiadvány a nemzetközi személyszállítás és árufuvarozás hazai feltételeit a nemzetközi fuvarozásban használt fontosabb fogalmak meghatározását, valamint a külföldi hatóságok általános engedélyezési gyakorlatát, illetve az engedélyek megszerzésére irányuló kérelmek benyújtásának általános szabályait tartalmazza.
Az elektronikus kiadvány tartalmazza továbbá azoknak a kétoldalú fuvarozási egyezményeknek és megállapodásoknak gyűjteményét, amelyeket hazánk az elmúlt évtizedekben kötött.
3. rész: A nemzetközi közúti személy-, és áruszállításra vonatkozó multilaterális egyezmények és azok hazai alkalmazása.
A 3. rész anyagát 18 önálló, de egymáshoz kapcsolódó fejezetben ismertetjük.
A kötet az ENSZ Európai Gazdasági Bizottságának keretében létrejött a fuvarozások végrehajtását segítő multilaterális egyezmények gyűjteménye.
4. rész:
A nemzetközi közúti személy- és árufuvarozási engedélyek országonkénti ismertetései találhatóak. Fontosabb hasznos információk, EU-val kapcsolatos új jogszabálymutató, Nemzeti Közlekedési Hatóság felállításával kapcsolatos módosítások, Kormány rendelet a Nemzeti Közlekedési hatóságról.

A szakmai kiadvány „A nemzetközi közúti szállítás, fuvarozás kézikönyve"  CD lemezen az Ön könyvtárából sem hiányozhat.

CD lemez ára: 30.900,- Ft + 27% áfa. (Jelzőszáma: 2019-007)
Az elektronikus kiadvány folyamatos aktualizálásáról Kiadónk gondoskodik
hatályosítás díjának felszámítása mellet, így Ön automatikusan hozzájut a legfrissebb információkhoz.
Hatályosítás ára: 12.900,- Ft + 27% áfa, hatályosításokén.


 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz