Üzleti feltételek - Keriorg Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rendelje meg most a kiválasztott kiadványokat!Amennyiben rendelni szeretne tőlünk kérjük töltse ki a az  alábbi űrlapot,  vagy e-mail-ben küldje el nekünk a Megrendelőlapot kitöltve!
E-mail címünk: keriorg@keriorg.hu


Szállítási feltételek:
A megrendelt elektronikus könyvek CD lemezek értékesítését folyamatos hatályosítással hirdette meg a Kiadó. A termék  aktualizálásáról Kiadó gondoskodik, így Ön automatikusan hozzájut a legfrissebb információkhoz. A hatályosítást külön megrendelni nem kell, azt a Kiadó időszakonként automatikusan küldi a hatályosítás díjának felszámítása mellett.

A termék megrendelése egyben az aktualizáló, hatályosító, frissítő szolgáltatás igénylését is jelenti, kivéve, ha megrendelő lapon ellenkező információ nem szerepel.


A megvásárolt termékre a CD lemezt hatályosítva mindaddig kiküldjük, ameddig cégszerűen aláirt írásbeli lemondás a Kiadó címére nem érkezik meg a kiküldés végleges szüneteltetésére.
Visszamondani a kiküldött hatályosított anyagot visszamenőlegesen nem lehet, a lemondást csak a következő hatályosításnál tudjuk figyelembe venni. A CD lemez hatályosítás fix ára hatályosításomként
15.500,- Ft +27%  áfa (a meghirdetett CD termékekre az ár egységes termékenként). A megrendelt termék szállítását, kézbesítését Magyar Posta végzi a Címzett részére. Termékenként, meghirdetett árat Postai szállítási költség is terheli. A termék feladása Postai utánvétes szállítással, törzsvásárlók részére Banki 10 napos átutalással.
Megrendelés a szállítási feltételek elfogadását is jelenti.

A kiadványok és az elektronikus termékek megrendelhetők, levélben, faxon, Interneten  e-mail-ben.
A termékeket 3 napon belül szállítjuk.KERIORG Kft. 118
3 Budapest, Széchenyi I. u. 53.
Postacím: Budapest 1675 Postafiók 75
Telefon: (36-1) 291-3520, Telefax: (36-1) 290-9460, Mobil: 30/306-0650
E-mail: keriorg@keriorg.hu Honlap: www.keriorg.hu

A kiadványokat és az elektronikus termékeket a megrendelések sorrendjében postán, ajánlott utánvétes küldeményként küldjük el Megrendelőinknek. (Viszonteladókat a Kiadó a székhelyén szolgálja ki, előzetes időpont egyeztetés alapján.)
A Kiadó székhelyén vásárlással egybekötött termékek bemutatása, előzetes bejelentkezés alapján.


Tisztelettel:
KERIORG Kft. Vevőszolgálat

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz